Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Desondanks kan het zijn dat er onjuistheden op de website staan. DBAsupport.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke schade dan ook direct of indirect voortvloeiend uit informatie of andere gegevens op deze website. Dit alles in de breedste zin van het woord. Het bezoeken van deze site gebeurt volledig voor eigen rekening en risico van de website-bezoeker. DBAsupport.nl  aanvaardt geen aansprakelijkheid voor welke schade dan ook direct of indirect voortvloeiend uit bezoek aan deze website. DBAsupport.nl aanvaardt geen aansprakelijkheid voor het niet beschikbaar zijn van deze website. Verwijzingen en links naar andere websites zijn opgenomen ter informatie. De inhoud van de websites van deze links staat niet onder controle van DBAsupport.nl. DBAsupport.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud noch aanvaardt aansprakelijkheid. DBAsupport.nl is gerechtigd om de content op de site te herzien, te actualiseren of in te trekken in zijn geheel of gedeeltelijk op elk moment en zonder aankondiging.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Deze website en de inhoud van deze website zijn beschermd door auteursrechten en/of andere intellectuele eigendomsrechten. Tenzij anders aangegeven berusten deze bij DBAsupport.nl. Het is niet toegestaan deze website of delen ervan te verveelvoudigen, te gebruiken, verkopen, verhuren of anderszins zonder schriftelijke toestemming van DBAsupport.nl. Alsmede mag het materiaal wat u via de site download niet worden gekopieerd, gereproduceerd, opnieuw gepubliceerd, geupload, gepost, verzonden of op enigerlei wijze gedistribueerd. U mag een kopie van het materiaal downloaden op een enkele computer voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik, mits u al het copyright en overige eigendomsrechten intact laat. U mag het materiaal niet herdistribueren, verkopen, decompileren, onderwerpen aan reverse engineering, in onderdelen splitsen of anderszins reduceren tot een voor mensen waarneembare vorm.

De auteur van de items in de categorieen Nieuws, Artikelen, Oracle FAQ, Scripts en alle posts op het forum is verantwoordelijk voor wat hij/zij aanbiedt. DBAsupport.nl veronderstelt bij ontvangst/publicatie dat de auteur alle materiaal zelf heeft samengesteld en geschreven en dat er geen auteursrechten worden geschonden. De auteurs behouden alle auteursrechten op hun werk.

Merknamen en afbeeldingen/logo's zijn in de teksten op deze site zijn niet altijd voorzien van het ®-teken, maar alle handelsmerken en copyrights op deze pagina zijn in handen van de oorspronkelijke eigenaren.

Door gebruik te maken van deze site verklaart u akkoord te gaan met onze voorwaarden zoals vermeld. Als u deze voorwaarden voor gebruik niet accepteert, wordt u verzocht de site niet te gebruiken.

 

Advertentie

>

Poll

Voorkeur
 

Wie is er aanwezig

We hebben 244 gasten online